De kracht van je onzekerheid - de U theory

24apr13:4413:44De kracht van je onzekerheid - de U theoryWe worden ons steeds bewuster van het feit dat alles voortdurend verandert en dat de complexiteit steeds groter wordt. Het lijkt wel of er geen eenvoudige antwoorden meer zijn. Hoe gaan we hiermee om?

Informatie over het evenement

We hebben allemaal onze eigen manieren om problemen op te lossen, en om te gaan met lastige vraagstukken. De ene persoon is geneigd tot laat in de nacht tot in die diepste krochten van het internet te zoeken, terwijl een ander de afleiding in sport zoekt totdat de oplossing zich vanzelf aan dient. Veranderende omgevingen brengen een hoop onzekerheid met zich mee, vooral als de verandering eigenlijk nooit meer ophoudt. Des te meer reden om een manier te vinden die helpt bij het omgaan met deze onophoudelijke verandering en de uitdagingen die het met zich mee brengt.

De U-theory is ontwikkeld door Peter Senge en Otto Scharmer van de Massechusets Insitute of Technology (MIT). Een van de grootste en meest bekende Technische universiteiten ter wereld. De theory die zij ontwikkeld hebben, is verassend vernieuwend, vooral gezien de instelling waaraan hij is ontwikkeld. Het helpt je vraagstukken aan te pakken op een volledig nieuwe manier, waarbij openheid en eerlijk communiceren volledig centraal staan.

Deze training brengt je kennis over de methodiek van de U-theorie, laat het je ervaren en biedt vervolgens ondersteuning om het in je werk zelf toe te passen. Heb je behoefte aan nieuwe handvaten waarmee je vraagstukken met betrekking tot mobiliteit op kunt pakken, en hoe je ook anderen hier mee verder kunt brengen? Schrijf je dan in voor deze cursus.

Lees meer

Tijd

24 april 2020 13:44 - 13:44(GMT+00:00)