Het echte gesprek

20jun13:3213:32Het echte gesprekIn tijden van verandering wordt behoorlijk veel gecommuniceerd op de werkvloer. In alle snelheid en drukte, kan er miscommunicatie ontstaat. Ben je benieuwd hoe je beter kunt communiceren met jouw collega’s?

Informatie over het evenement

Waarom dit event?
Miscommunicatie ontstaat vaak omdat gesprekken niet gaan, waarover deze zouden moeten gaan. We praten het liefst over de inhoud, terwijl iedereen voelt dat er ook nog iets anders speelt. Hierdoor komt de essentie van wat iemand écht ergens van vindt niet op tafel. Dit event gaat over die essentie. Over hoe je in tijden van verandering dicht bij jezelf kunt blijven door jezelf en anderen geen bullshit te verkopen.

Voor wie is dit event?
Voor iedereen die het belangrijk vindt om in een open omgeving te werken: waar collega’s écht durven te zeggen wat ze vinden en voelen.

Wat kun je verwachten?
We gaan tijdens dit event praktisch met elkaar aan de slag met het voeren van gesprekken. Je gaat eerlijk naar jezelf kijken en leert ook hoe je anderen kunt aanspreken. Door je open en authentiek op te stellen, zullen deze gesprekken uiteindelijk leiden tot vertrouwen, waardering en actie. Ook het effectief voeren van gesprekken met een spannend of emotioneel onderwerp komt aan bod. Je leert om los te komen van oude patronen en te zoeken naar nieuwe manieren om doeltreffend met elkaar in gesprek te gaan.

Wat levert het op?
Na deze training ben je in staat om de onderstroom in een gesprek te zien en te benoemen. Je komt dichter bij wat je collega’s echt voelen en denken. Hierdoor kun je vervolgens meer ‘échte’ gesprekken voeren. Daarbij heb je geleerd om je oordeel uit te stellen, de juiste taal te gebruiken en te waarderen waar je werkelijk om geeft.

Lees meer

Tijd

20 juni 2020 13:32 - 13:32(GMT+00:00)