Leidinggeven in Harmonie

20aug09:0017:00Leidinggeven in Harmonie

Informatie over het evenement

Boy Bianchi is in samenwerking met een dirigent een prachtige training rondom leiderschap aan het ontwikkelen. Deze willen we gaan testen. Daarvoor zoeken we een aantal test-trainees.

Inhoud van de training

Hoe ziet jouw leiderschap eruit als dirigent van een orkest? We hebben allemaal direct een beeld voor ogen wanneer we denken aan een dirigent die een orkest leidt. Sterke persoonlijkheden die een symfonieorkest dirigeren. Ze weten het beste uit hun musici te halen met als resultaat publiek dat intens geniet van prachtige muziek.

Dat is eigenlijk ook wat leiders doen bij organisaties. Het beste uit mensen halen om een goed product of dienstverlening te kunnen leveren.

Tijdens deze training mag jij een orkest dirigeren en krijg je direct feedback op wat jij als dirigent doet. Op deze manier leer je wat je direct en indirect met een team doet en welk effect dat heeft op je musici en het eindresultaat.

Een training voor leiders met lef. Je kunt je niet meer verstoppen achter excuses en bezwaren, want wat jij doet is direct te horen en zien.

We hebben vogels nodig

Om deze training straks aan te kunnen bieden is het slim om deze te testen. Dat willen we gaan doen op donderdag 20 augustus op een nog nader te bepalen locatie en tijdstip. We hebben 3 plekken vrij voor onze vogels voor wie dit graag mee wilt maken. Denk je: Gaaf! Schrijf je dan direct in.

Lees meer

Tijd

20 augustus 2020 09:00 - 17:00(GMT+00:00)

Locatie

ANNA@TV04

Tournooiveld 4

Other Events

Get Directions

Naam sessie

Leidinggeven in Harmonie

Inschrijven voor dit event is niet meer mogelijk.