Rust in de kop

20jun13:3713:37Rust in de kopGroeit jouw ‘To-do-lijst’ ook met de dag? Kom je daarnaast om in allerlei ad hoc klussen, die dagelijks op je afkomen? Leer dan weer de regie te pakken op jouw agenda!

Informatie over het evenement

Waarom dit event?
Je werkt elke dag keihard, maar blijft het gevoel krijgen dat er niets afkomt. Veel klussen moeten ad hoc en alle taken zijn belangrijk, waardoor het lastig is om prioriteiten te stellen. Er komt meer werk bij, dan dat eraf gaat en dat zorgt dat je te veel aan je hoofd hebt. Hierdoor kom je er ook niet meer aan toe om samen met jouw collega’s aan toekomstige verbeteringen te werken. Je hebt behoefte aan een leeg hoofd, zodat je met een heldere blik weer aan de juiste doelen kunt werken.

Voor wie is dit event?
Voor diegene die het gevoel heeft geleefd te worden en onvoldoende invloed hebben op de eigen agenda.

Wat kun je verwachten?
In het eerste deel van de training bekijken we waar jij je tijd aan besteedt en waar de knelpunten liggen. Je wordt ervan bewust welke invloed jij zelf kunt uitoefenen op jouw tijdsbesteding. Je leert welk ander gedrag je kunt inzetten, keuzes te maken en je omgeving te beïnvloeden. Op basis van jouw ervaringen én die van de trainer, brengen we in kaart wat voor de werkdruk zorgt.

Met deze analyse bespreken we in het middagdeel, wat je kunt doen om beter om te gaan met die knelpunten. We zoomen in op het beheersbaar houden van deze werkdruk en komen tot een goede balans.

Wat levert het op?
Rust in de kop: je zal namelijk met minder inspanning effectiever zijn en meer voldoening halen uit je werk. Daarnaast zal je beter om kunnen gaan met de werkdruk, meer ontspannen aan de slag gaan en met minder moeite meer bereiken.

Lees meer

Tijd

20 juni 2020 13:37 - 13:37(GMT+00:00)