Sparren op de werkvloer

22mei13:2813:28Sparren op de werkvloerJe bent een geboren leider en hebt een ambitieuze visie. Maar werkt jouw leiderschapsaanpak nét zo effectief in tijden van verandering?

Informatie over het evenement

Waarom dit event?
Bij verandering is de praktijk soms weerbarstig. Jouw aanpak kan bijvoorbeeld anders uitpakken, dan dat je van te voren had gepland. Soms weet je even niet wat de juiste vervolgstap is om een doel te bereiken of zie je op tegen een bepaalde situatie. Tijdens dit soort momenten heb je behoefte aan hulp en zou je graag willen sparren met iemand die jou nieuwe inzichten biedt. Een goede sparringpartner kan een vriend of collega zijn, maar ook een persoonlijke coach van .

Voor wie is dit event?
Voor iedereen die het fijn vindt om te reflecteren op zijn of haar eigen effectiviteit als leider bij verandering.

Wat kun je verwachten?
Jouw persoonlijke coach zal middels een telefonische sessie voor jou beschikbaar zijn. Je kunt vooraf zelf aangeven voor welke coach je de voorkeur hebt. Aan de hand van jouw individuele leervraag, zullen jullie vervolgens met elkaar gaan sparren. De coach zal je nieuwe inzichten geven, door gerichte vragen aan je te stellen en echt met jou in gesprek te gaan.

Wat levert het op?
Tijdens het gesprek met jouw coach staan twee doelen centraal: ten eerste, krijg je meer inzichten naar aanleiding van jouw persoonlijk leervraag. Daarnaast zal het sparren nieuwe, concrete opvattingen opleveren, welke je direct in jouw aanpak kan toepassen.

Hoe werkt het?
Wil jij graag sparren op de werkvloer? Kies dan uit de coachprofielen een passende coach en neem het event op in je leerplan. Wij nemen vervolgens contact met je op en koppelen jou aan de coach van jouw keuze.

Lees meer

Tijd

22 mei 2020 13:28 - 13:28(GMT+00:00)

Naam sessie

Inschrijven voor dit event is niet meer mogelijk.