Studiereis Zuid-Afrika 2024

03feb(feb 3)00:0011(feb 11)23:00Studiereis Zuid-Afrika 20243 – 11 februari 2024

Informatie over het evenement

Door op reis te gaan, ervaar je wat er gaande is buiten je eigen blikveld. Je wordt je bewust van wat er beweegt in de wereld, je leert verbanden zien en krijgt een nieuw perspectief op je eigen visie. Changekitchen organiseert daarom regelmatig studiereizen voor nieuwsgierige professionals. Want niets leert je meer over je eigen denkbeelden, dan je te verdiepen in die van een ander.

De eerstvolgende studiereis gaat naar Zuid-Afrika. Daarna zetten we ons studiereis-programma binnen Europa weer voort, onder de titel Out of office – studiereizen naar de randen van Europa.

Deze studiereis naar Zuid-Afrika staat in het teken van het publieke domein, met een focus op de thema’s welzijn, gezondheidszorg en onderwijs. We zoeken op basis van deze thema’s de contrasten op en bezoeken verschillende musea, organisaties, instellingen in en rond Kaapstad. We reflecteren samen op de vragen ‘Wat kan ik leren van het Zuid-Afrikaanse perspectief, in mijn eigen professionele positie? Welke maatschappelijke kansen en oplossingen biedt het ons?’ Zo verkennen we een waardevolle shift of perspective met en voor professionals in het publieke domein.

6 – 10 april 2022: Ierland / Noord-Ierland (Dublin en Belfast) – VOLGEBOEKT
21 – 25 sept 2022: Estland / Finland (Tallinn en Helsinki) – VOLGEBOEKT
7 tot 12 juni 2023: Albanië (Tirana) – VOLGEBOEKT
3-11 februari 2024: Zuid-Afrika
najaar 2024: Malta
2024 / 2025: Turkije

De studiereizen kunnen los van elkaar geboekt worden. Heb je vragen of wil je alvast vrijblijvend je interesse kenbaar maken voor een volgende reis? Neem dan contact met ons op via studiereizen@changekitchen.nl.

Lees meer

Tijd

3 (Zaterdag) 00:00 - 11 (Zondag) 23:00

Locatie

Zuid-Afrika

Organisator

Thijs Vink

thijsvink@changekitchen.nl

Learn More

Naam sessie

INSCHRIJVEN studiereis Zuid Afrika

De kosten van de negendaagse studiereis (8 nachten) bedragen €4.500,- exclusief btw. Dat bedrag is inclusief: twee vliegtickets, interne reizen, acht overnachtingen, eten en drinken. De enige aanvullende uitgaven waar je rekening mee kunt houden, zijn de kosten voor een aanvullende reisverzekering, de aanschaf van souvenirs, eventuele donaties of fooi.

Inschrijven voor dit event is niet meer mogelijk.