Vloggen doe je zo!

21jul13:2013:20Vloggen doe je zo!Leer je eigen filmpjes maken en deel jouw kennis en enthousiasme over jouw werk met je collega’s!

Informatie over het evenement

Waarom dit event?
Vloggen staat voor videobloggen. Met een vlog (een filmpje, dus) kun jij jouw collega’s laten zien wat je doet en waar je trots op bent. Vloggen is een leuke manier om je kennis en ervaringen te delen over jouw werk. Zo kan jouw vlog helpen om de communicatie binnen je afdeling en team te versterken.

Voor wie is dit event?
Voor iedereen die het leuk vindt om te leren vloggen en graag zijn of haar enthousiasme over de laatste ontwikkelingen op deze manier wil delen met collega’s.

Wat kun je verwachten?
Je kunt meteen aan de slag gaan met de selfiestick die je van tijdens de kick-off hebt ontvangen! Aan de hand van (online-)instructies en inspirerende voorbeelden wordt je online ondersteund om je eigen videoproductie te maken. Voor de eerste 10 ingezonden vlogs staat er verrassende prijs klaar! Je vlog wordt gepubliceerd op de website van .

Wat levert het op?
Je leert vloggen en hiermee jouw kennis te delen aan collega’s. Als jij hen actief betrekt bij jouw ervaringen, komt de communicatie binnen jouw afdeling beter op gang. Ook geef je geïnteresseerden buiten het onderhoudsbedrijf de kans om met jouw dagelijkse werkzaamheden mee te kijken.

Lees meer

Tijd

21 juli 2020 13:20 - 13:20(GMT+00:00)