LIVE Inclusie Party

28aug12:3019:00LIVE Inclusie Party

Informatie over het evenement

Na een periode van elkaar weinig en niet zien, is het tijd voor Ons Inclusief LIVE Fest bij Hof van Hestia in Lelystad.

Vragen die ons bezighouden zijn: Hoe vormen we ons als collectief en hoe gedragen we ons inclusief? Daar hebben we individueel wat in te doen en als collectief. Daarvoor is het fijn om elkaar te ontmoeten, dialoog te hebben en zaken concreet maken.

Programma
  • 12.30 uur welkom met lunch
  • 13:30 uur Middagprogramma
  • 19:00 uur BBQ
  • 21:00 uur dansen en tent opzetten
13.30U INCLUSIEF & COLLECTIEF, HOE DOEN WE DAT?

Samen met Warner, Thijs en Kirstin ben je in gesprek gegaan over het thema “Inclusie & Diversiteit”. We gaan weer een stapje verder. Op eigen wijze nemen zij je nu graag mee in verschillende workshops om dit thema nog verder te verdiepten. Met als resultaat de “Inclusie Kijkwijzer” en de “Inclusie Inspirator”. We gaan van praten naar doen… van abstract naar concreet… en van ervaren naar bewaren. Let’s go!

16U DE BUSINESS CEREMONIE MET JASPER MERLE

Jasper is tijdens deze dag onze extra ogen, oren en voelsprieten. Wat hij observeert, koppelt hij kernachtig terug. Muzikaal en verbaal. Het onbenoemde wordt benoemd. De kern wordt verwoord, in klinkende liederen. Het hart wordt geraakt waardoor er doorbraken kunnen ontstaan. Maak kennis met de business ceremonie van Jasper Merle!

18U ILLUSIONIST GEORGE PARKER

George mengt inhoud met praktische instrumenten en brengt dat op een sprankelende, tot de verbeelding sprekende vorm (illustraties, animaties, illusies/mentalisme, comedy, interactie). Zo ondersteunt hij teams en organisaties in hun veranderingsprocessen en het het verhelderen van hun focus. Ontdek met George de geheimen achter de creatie van werkelijkheid!

Dit event is onderdeel van de zwerm Mens en organisatie.

Lees meer

Tijd

28 augustus 2020 12:30 - 19:00(GMT+00:00)

Get Directions

Naam sessie

LIVE Inclusie Party

Inschrijven voor dit event is niet meer mogelijk.